งานบริการที่ปรึกษา (Consulting Services)

Highlight Profile ที่ปรึกษา
ดูที่ปรึกษาทั้งหมดConsumer studies & journey. Value marketing management and strategies.
การจัดการนวัตกรรมสิ่งทอและแฟชั่น การออกแบบพัฒนาผลิตภัณฑ์สิ่งทอและแฟชั่น
Sucrochemistry and sugar technology
Rheological properties of semi-solid food, Hydrocolloid application and Extraction
Near-infrared (NIR) spectroscopy for food quality applications
Sensory evaluation as a guidance tool for new product development
แบบจำลองทางคณิตศาสตร์ขอการให้ความร้อนด้วยโอห์มมิกอย่างต่อเนื่องของของผสมระหว่างของเหลวและอนุภาค
วิศวกรรมอาหาร, การแปรรูปข้าว, การแปรรูปแบบปลอดเชื้อ
Simulation Modeling for Packaging Process, Distribution Packaging, Environmentally Conscious Packaging
Coating Technology for Paper and Paperboard Packaging, Packaging Process and Machinery
กลุ่มงานบริการที่ปรึกษา
- Agro-industrial supply chain and related
- Consumer Markets
- Strategic Management
- Database/network development/Data mining/Artificial neuron network/Opimization
- Carbohydrate based experts
- Food safety/Food microbiology
- Biochemical Engineering/Fermentation Technology
- Probiotic, prebiotic and symbiotic
- Valorization of biomass in biorefinery technology
- Proteomics, Metabolomics, Metagenomics/Nutrigenomics
- Enzyme technology
- Processing technology/Food engineering
- Quality analysis
- Protein based experts
- Food Chemistry and Functional product/ingredients development
- Fat based expert
- Fruits and vegetables/ Seaweeds experts
- Food product development
- Sensory Science/Flavor analysis and neuromarketing
- Bio-Based & Sustainable Packaging Materials
- Smart Packaging Materials
- Packaging Design & Development
- Packaging & Distribution System
- Food Contact Materials
- Innovation and management of fashion design and garments
- Dyeing technology and related