งานบริการที่ปรึกษา (Consulting Services)
เข้าสู่ระบบ
(สำหรับเจ้าหน้าที่)
Highlight Profile ที่ปรึกษา
ดูที่ปรึกษาทั้งหมดผศ. ดร.อัจฉรา เกษสุวรรณ
Consumer studies & journey. Value marketing management and strategies.
Email : ajchara.ke@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา ผศ. ดร.ปวริน ตันตริยานนท์
การจัดการนวัตกรรมสิ่งทอและแฟชั่น การออกแบบพัฒนาผลิตภัณฑ์สิ่งทอและแฟชั่น
Email : pawarin.tun@gmail.com
ประวัติที่ปรึกษา ผศ. ดร.บุญทิวา นิลจันทร์
Sucrochemistry and sugar technology
Email : fagibin@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา ผศ. ดร.ธนัท อ้วนอ่อน
Rheological properties of semi-solid food, Hydrocolloid application and Extraction
Email : fagitnu@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา รศ. ดร.ปิติพร ฤทธิเรืองเดช
Near-infrared (NIR) spectroscopy for food quality applications
Email : pitiporn.r@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา รศ. ดร.สุนทรี สุวรรณสิชณน์
Sensory evaluation as a guidance tool for new product development
Email : suntaree.su@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา รศ. ดร.ปิติยา กมลพัฒนะ
แบบจำลองทางคณิตศาสตร์ขอการให้ความร้อนด้วยโอห์มมิกอย่างต่อเนื่องของของผสมระหว่างของเหลวและอนุภาค
Email : pitiya.k@ku.th
ประวัติที่ปรึกษา รศ. ดร.สิริชัย ส่งเสริมพงษ์
วิศวกรรมอาหาร, การแปรรูปข้าว, การแปรรูปแบบปลอดเชื้อ
Email : sirichai.so@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา รศ. ดร.เลอพงศ์ จารุพันธ์
Simulation Modeling for Packaging Process, Distribution Packaging, Environmentally Conscious Packaging
Email : lerpong.j@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา รศ. ดร.ธัญญารัตน์ จิญกาญจน์
Coating Technology for Paper and Paperboard Packaging, Packaging Process and Machinery
Email : tunyarut.v@ku.ac.th
ประวัติที่ปรึกษา กลุ่มงานบริการที่ปรึกษา
- Agro-industrial supply chain and related
- Consumer Markets
- Strategic Management
- Database/network development/Data mining/Artificial neuron network/Opimization
- Carbohydrate based experts
- Food safety/Food microbiology
- Biochemical Engineering/Fermentation Technology
- Probiotic, prebiotic and symbiotic
- Valorization of biomass in biorefinery technology
- Proteomics, Metabolomics, Metagenomics/Nutrigenomics
- Enzyme technology
- Processing technology/Food engineering
- Quality analysis
- Protein based experts
- Food Chemistry and Functional product/ingredients development
- Fat based expert
- Fruits and vegetables/ Seaweeds experts
- Food product development
- Sensory Science/Flavor analysis and neuromarketing
- Bio-Based & Sustainable Packaging Materials
- Smart Packaging Materials
- Packaging Design & Development
- Packaging & Distribution System
- Food Contact Materials
- Innovation and management of fashion design and garments
- Dyeing technology and related